Terug naar overzicht
Plaats 25
Gandoul
Touria
Voornaam Touria
Achternaam Gandoul
Leeftijd 43
Geboorteplaats Genk
Woonplaats Sint-Lambrechts-Herk
Mijn idee voor een Hartelijk Hasselt
“Ik geef les omdat ik jongeren wil bijbrengen dat ze keuzes moeten maken vanuit hun droom op een betere toekomst en niet vanuit de angst om te falen.”
Touria Gandoul
Nadja over Touria:
Touria wil kansen creëren en mensen in beweging brengen. Ze engageert zich voor een hartelijker Hasselt. Daar gaan wij met CD&V voor!

Mijn beroep:
Leerkracht S.O. - algemene vakken

Mijn gezin:
Gehuwd met Kristof Latet, mama van Manon (15), Elisa (12), Laurens (11) & Aline (7)

Mijn hobby’s:
Lezen, koken, fietsen, maar vooral mijn kinderen knuffelen. Af en toe eens uitgaan met mijn partner of iets gaan drinken met vrienden.

Mijn favoriete plek in Hasselt:
Het Begijnhof, Japanse tuin en Bistro Belbu op de zeldzame momenten dat het mogelijk is. Gewoon genieten van omgeving en rust.

Een verborgen parel die mensen zouden moeten ontdekken:
Mombeelvallei, vlakbij mijn thuis. Al dat groen, zo nabij...heerlijk toch! En het uitzicht is mooi.

Favoriete streekproduct:
Speculoos

Ik ben politiek actief als:
Niet echt politiek actief, behalve achter de schermen. Ik help en ondersteun waar nodig, maar ben vooral druk bezig met mijn werk in het onderwijs.

Zo ben ik in de politiek terecht gekomen:
Dankzij Ivo Belet. Na het organiseren van een boeiend politiek debat in onze school in Hasselt met prominente politieke namen was mijn interesse voor politiek écht aangewakkerd  en had ik de microbe te pakken en koos ik voor de partij die verbindt. Nooit spijt van gehad. 

Op deze thema's wil ik mij toeleggen:
Onderwijsvernieuwingen en onderkwaliteit. Meer groen in de stad, gelijke kansen, mobiliteit (zeer belangrijk voor de toekomst van de stad), een zorgzame en veilige stad.

Touria in één zin:
Mensen in beweging brengen, enthousiasmeren voor alles wat hun leven raakt: onderwijs, cultuur, veiligheid, groen, zorg. Dàt maakt me gelukkig.